Виртуален Сървър, Споделен или Реселър хостинг?


Споделен Хостинг

За нашия хостинг сме осигурили набор от подобрени софтуерни компоненти, които много от другите хостинг провайдъри не включват в техните услуги, но ние гарантираме с всеки план:

  • CloudLinux - Lightweight Virtual Environment (LVE) който ограничава ресурсите налични за индивидуален акаунт. Това предотвратява другите акаунти, разположени на Вашия сървър, да изполват всичките ключови ресурси като РАМта, централната процесорна памет и т.н., което води до понижено представяне на сървъра и даунтайм. 
  • MOD_LSAPI – Най-бързият и надежден начин за сервиране на PHP страници. За разлика от силно разпространения PHP-FPM, при него няма проблеми със стабилността. MOD-LSAPI замества вече съществуващите начини за сервиране на PHP, без нужна промяна в кода или конфигурацията.


Индивидуални уеб хостинг акаунти биват разположени на един сървър заедно с други сайтове. Ресурите на сървъра се разпределят между акаунтите, и както споменахме по-горе, CloudLinux подсигурява ресурсите да бъдат поравно разпределени между тях. Лимитациите са достатъчно щедри, за да се гарантира висококачествено представяне като едновременно с това застраховаме потребителите от злоупотреба от един или повече акаунти. Със споделения план, клиента получава cPanel достъп, който позволява самостоятелното извършване на всекидневните задачи и поддръжка, от които един сайт може да се нуждае. Споделеният хостинг също така предлага безпратен Уебсайт Билдър, за да потребителите имат възможността да създадът свой уебсайт, дори ако нямат предишен опит с това. Освен всекидневните функции като създаване на имейли, домейн паркиране и подобни, потребителите имат достъп до екстри като управление на бази данни и голям набор от безплатни софтуери като WordPress, който може да бъде инсталиран с един клик през Softaculous.


Реселър хостинг

С този план Ви предоставяме голям обем дисково пространство и трафик, поравно разпределени сред клиентите на които ще го препродадете. Ако изберете реселърския хостинг план, ще ви бъде предоставен WHM достъп, играещ ролята на графичен интерфейс, който работи с контролния панел сPanel. Ползвайки WHM Вие ставате своя собствена хостинг компания, с която може да създавате хостинг пакети и планове заедно с акаунти за своите клиенти. Като реселър имате възможността да прекратявате, възобновявате, терминирате, ъпгрейдвате и даунгрейдвате акаунти, както и да добавяте DNS записи(MX, TXT, CNAME, и други).Виртуален Сървър (VPS)

С този план получавате пълен достъп и цялостен контрол върху Вашия сървър, софтуерната му конфигурация, с включени разпределена процесорна мощ и централна памет, както и много по-големи възможности за настройка.
Ако вашият хостинг бизнес прцъфтява и се сдобивате с нови клиенти всекидневно, трябва да обмислите VPS-а като решение.

По-високата цена се оправдава с пълен контрол и огромна гъвкавост от гледна точка на възможност за конфигуриране и настройка, дори с растящи изисквания за ресурси.

Ако сте уеб дизайнер или разработчик, и създавате уебсайтове, изискващи специфична конфигурация, Ви трябва подходяща платформа на която да ги хоствате.

  • VPS, Reseller, Spodelen Hosting

Свързани статии

Как да конфигурирам имейл клиент?

След като се впишете успешно във Вашия контролен панел (cPanel) кликнете на „Имейл акаунти“ в...

Как да променя PHP настройките на сайт в хостинг акаунта си?

На нашите хостинг планове може да променяте PHP настройките, като използвате .htaccess файл. Този...

Как да променя PHP настройките на сайт в хостинг акаунта си?

На нашите хостинг планове може да променяте PHP настройките, като използвате .htaccess файл. Този...

Как да променя PHP настройките на сайт в хостинг акаунта си?

На нашите хостинг планове може да променяте PHP настройките, като използвате .htaccess файл. Този...

Как да използвам различни PHP версии в моя хостинг акаунт?

В зависимост от версията, която искате да настроите за съответния сайт или директория, трябва да...